Partners van H&S Isolatie

RegioIsolatie

RegioIsolatie woningisolatieRegioIsolatie is ons partnernetwerk voor onafhankelijk regionaal isolatieadvies voor uw woning. Ons vak is het optimaal isoleren van woningen in alle regio’s in Nederland, rekening houdend met ligging, bouwjaar, type woning en omgevingsfactoren.Wij kiezen voor een lokale benadering van de markt. Per regio hebben onze adviseurs gerichte kennis, niet alleen op het gebied van de benodigde isolatie, maar ook met betrekking tot gemeentelijke en provinciale subsidies en regelingen. Iedere regio heeft zijn eigen specifieke kenmerken.

SHW Isolatie (isolatiepartner)

SHW is deskundig in (polyurethaan)isolatie en coating voor de scheepvaart (scheepsisolatie), chemie, petrochemie en bouwsector. Uitgebreide ervaring resulteert in een gericht advies en een veilige oplossing voor uw isolatie- en coatingvraagstukken. Hoogstaande kwaliteit en professionaliteit, gecombineerd met onze goed opgeleide en gekwalificeerde medewerkers maken het verschil.

IsiSistems BV (materiaalleverancier)

Isolatieverwerkende bedrijven kunnen als partner gebruik maken van de gebundelde kennis van IsiSistems en ervaring opdoen met de nieuwste isolatiematerialen en -methoden tegen aantrekkelijke inkoopvoorwaarden. Daarnaast biedt IsiSistems voor elk isolatiemateriaal en elke verwerkingsmethode in-huis of on-site trainingen en technische ondersteuning, waar en wanneer het de klant het beste uitkomt.

B&J Polyurethaan Techniek BV (Machinetechniek en -onderhoud)

B&J Polyurethaan Techniek BV is de specialist op het gebied van (na-)isoleren en coaten met polyurethaan en beschikt over unieke PUR-kennis en expertise. B&J polyurethaan Techniek heeft de vertegenwoordiging van GAMA PUR spray- en gietmachines. Door hun jarenlange ervaring met het isoleren met PUR, EPS en wol hebben zij alle kennis en expertise op het gebied van machine, materiaal en applicatie gebundeld.

Agricita

Alles op het gebied van landbouwmechanisatie