Isolatie

Isolatie met Isofekt®PLUS spuitschuim

Het accent ligt bij Hallen en Stallen Isolatie op isolatie in de agrarische sector met Isofekt®PLUS polyurethaan spuitschuim (PUR isolatie). Isofekt®PLUS is zowel geschikt voor nieuwbouwprojecten als bij renovatie (na-isolatie).

Gespoten PUR isolatie onderscheidt zich van andere isolatiematerialen door de hoge efficiëntie en de mogelijkheid om ruimtes en objecten ter plaatse naadloos en luchtdicht te isoleren. Bij isolatie met PUR is er geen sprake van vooraf gefabriceerd isolatiemateriaal dat moeilijk te installeren is. Het Isofekt®PLUS spuitschuim past zich aan elke ondergrond aan en dat zorgt ervoor dat er geen naden en kieren ontstaan. Het isolatiemateriaal is dus uitstekend in te zetten voor na-isolatie. Een groot voordeel van Isofekt®PLUS is dat het niet alleen voor na-isolatie, maar ook bij nieuwbouw in te zetten is. Heeft u interesse in na-isolatie omdat u uw bestaande stal wilt behouden? Of bent u bezig met het bouwen van een nieuwe stal? Het maakt niet uit, Isofekt®PLUS is geschikt!

Met Isofekt®PLUS is er, in tegenstelling tot veel andere isolatiematerialen, slechts een dunne isolatielaag nodig om optimaal te isoleren. Dat heeft constructieve en optische voordelen en maakt de isolatie uitermate economisch. De isolatielaag is drukvast, waardoor het reinigen van de gespoten laag met Isofekt®PLUS (met een hogedrukspuit) geen enkel probleem is en geïsoleerde oppervlakken eenvoudig gereinigd kunnen worden. Met Isofekt®PLUS wordt er ook geluidsisolatie gerealiseerd. Daarnaast is de PUR isolatie volledig vochtbestendig, licht van gewicht, flexibel, duurzaam (want het heeft een gesloten celstructuur), vormvast, schimmel- en rotresistent en heeft de PUR isolatie uitstekende brandwerende eigenschappen (brandklasse B2: vlamdovend en druipt niet bij brand).