Coating

In de agrarische sector is een coating-beschermlaag erg belangrijk. Coating is geschikt voor veel toepassingen binnen deze sector. Hallen en Stallen Isolatie maakt gebruik van COPU voor coatingdoeleinden. COPU kan op nagenoeg elke ondergrond aangebracht worden. Daarbij worden er twee systemen gehanteerd: polyurethaan-elastomeer en polyurea-elastomeer. Deze systemen worden ter plaatse met een spraytechniek aangebracht. Beide systemen garanderen een snel drogende en naadloze beschermingslaag. COPU heeft een hoge slijtvastheid, treksterkte en elasticiteit en is vloeistofdicht, scheuroverbruggend, UV-bestendig en kleurvast.

Stallen

In stallen is ten eerste een vloercoating erg belangrijk. Deze laag beschermt de vloer tegen allerlei externe factoren. Een stalvloer is een plek die heel wat te verduren krijgt; vuil, vocht en slijtage. Daarnaast zal de vloer op den duur moeilijker te reinigen zijn. Een afdichtingslaag moet dus aan strenge eisen voldoen; de afwerking moet hoogwaardig, duurzaam en slijtvast zijn en daarnaast eenvoudig gereinigd kunnen worden. Op die manier blijft de vloer hygiënisch. Vooral in melkstallen is een coating eigenlijk onmisbaar. De coating die Hallen en Stallen Isolatie aanbrengt, voldoet aan alle eisen en is dus een perfecte oplossing voor de vloer in uw stal. Ook dakcoating is een oplossing voor stallen. Een coatinglaag op het dak zorgt ervoor dat het in de zomer niet te heet wordt, omdat de coating UV-bestendig is.

Bewaarplaatsen

Bij bewaarplaatsen kan ook een dakcoating aangebracht worden om het dak te beschermen tegen weersinvloeden zoals de zon en regen.

Tanks

Coating bij tanks is belangrijk, omdat COPU een corrosiewerende werking heeft en vloeistofdicht is. Met een afdichtingslaag zijn tanks dus beter beschermd tegen externe invloeden.

Koelcellen

Coating bij koelcellen is belangrijk, omdat ze op die manier worden voorzien van een slijtvaste, vloeistofdichte en eenvoudig te reinigen kunststoflaag.